Tyttö muailmalla

 

 

 

Pitkästä aikaa taas kirjoittelua tänne ja suomeksi tällä kertaa.. On nimittäin pikkasen tupannut jäämään nyt tänne postailut ja syy siihen oikeastaan on tuo kolmen kuukauden reissu Jenkeissä ja muutto hässäkkä.

No nyt ollaan päästy Järvenpään kämpästä eroon ja ollaan kodittomia! Kirjaimellisesti 😀 Saattaa herätä kysymys jollain, että miksi näin?  No siis, aiemmissa postauksissa oon saattanutkin kertoa (englanniksi tosin) siitä että nyt suunnitteilla tuo Jenkkeihin muutto. Tonylla (puoliso) on firma San Franciscossa ja tavallaan helpottaisi työskentelyä kun asuisi siellä, ja eipä nyt pieni maiseman vaihdos tekisi yhtään pahaa. Kolme kuukautta kun oltiin jo siellä niin tuli jo silloin sellanen fiilis että miksei?

Itsehän jättäydyin töistä pois noin puoli vuotta sitten kaiken stressin ja ahdistuksen takia, joten eipä täällä oikeen mikään pidättelekään. Mitä mä siellä sitten tekisin? Noh, se jää nähtäväksi sitten. Ainakin yritän nauttia elämästä!

 

 

 

Niin ja nyt palaten tuohon kodittomuuteen, ei me sentäs missään sillan alla asuta nyt. Tultiin mun porukoiden tai siis äitin mökille siksi aikaa ainakin että selviää tuo visa hässäkkä, mitä Tony nyt työstää. Tarkotuksena on siis lähettää kaikenmaailman suositus kirjeitä entisille työnantajille allekirjotettavaksi ja sitten lähettää ne paperit eteenpäin ja sitten jossain vaiheessa pitäis saada vastaus että onnistuuko muutto. Ei pitäis siinä mielessä olla mitään ongelmaa kun noita suosittelijoita on hälle kertynyt. Nyt sit vaan odotellaan peukut pystyssä 🙂 Ja jos jotain itseään kiinnostaa tuo Jenkkeihin muutto ja visan hankinta niin seuraavasta linkistä löytyy enemmän tietoa -> Viisumi

 

 

Mitäs muuta uutta jännää.. Reissussa kun oltiin niin meille syntyi pikkunen tyttö kissanpoikanen (eli siis meidän kissoille syntyi 😀 ) Kahta päivää vajaa 6 viikkoa nyt ja kasvaa ihan hirmuista vauhtia, sekä nauttii olostaan vaikka onkin ainoa poikanen. Ihan mahtavaa seurata toisen kasvamista ja kuinka sen isukki ja mami sitä hoitaa 🙂

 

 

Nyt ei muuta kun kesästä nauttimista täällä mökillä Hartolassa. Kalastusta, saunomista, auringonottoa.. ainakin sen verran mitä Suomen kesä sallii 😀 Ylipäätään luonnosta nauttimista, valokuvausta ja sometusta!

Säästänkin huomiselle meijän kohokohdat Jenkeistä ja roadtripistä, kun unohtu tuohon aiemmin se jo laittaa 🙂 Ja jos tulee jotain mitä ehdottomasti haluat tietää tuost 3kuukauden reissusta niin laita ihmeessä kommenttia!

Muistakaa seurata kuva-tarinointia Instagramissa – > Floatingdreamlily

Ja jos minkään sortin kysymyksiä herään mihin tahansa asiaan liittyen niin viestiä vain tulemaan jonkin somen kautta tai suoraan sähköpostiin -> floatingdreamlily@gmail.com

 

 

Palataan! ❤

– FDL

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s